ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

Μια σωστή ανανέωση της ιστοσελίδας που ακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας και της αισθητικής διατηρεί το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη των πελατών σας. Δείξτε ότι είστε πάντα στο τώρα προσφέροντάς στους χρήστες της ιστοσελίδας σας την καλύτερη και πιο σύγχρονη εμπειρία.

Αναλαμβάνουμε την ανανέωση της ιστοσελίδας σας για να εκπληρώσουμε τους στόχους της επιχείρησής σας με βάση τα σύγχρονα πρότυπα. Η ανακατασκευή περιλαμβάνει από την αναδιαμόρφωση της στιλιστικής σας εικόνας μέχρι σε βάθος αναδιαμόρφωση της δομής και της λειτουργικότητας του site σας, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και τη στρατηγική που θέλετε να ακολουθήσετε.

Αισθητική στο design

Η σωστή αισθητική έχει την ικανότητα αναδεικνύει την προσωπικότητα της εταιρείας σας δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και τη μοναδικότητά της.

Τεχνική Αρτιότητα

Η αισθητική διαμορφώνεται πάνω σε ένα ακέραιο «οικοδόμημα». Μια άρτια τεχνικά ιστοσελίδα είναι άμεσα προσβάσιμη πάντα και παντού: με ένα κλικ, ανά πάσα στιγμή από κάθε συσκευή επικοινωνίας, καθώς και μέσω άλλων πλατφόρμων – social media.

Λειτουργικότητα

Εξασφαλίστε την επιτυχίας της ιστοσελίδας σας με ένα περιεχόμενο που συναντά τις προσδοκίες των επισκεπτών και τις διευρύνει: μέσω μιας σωστής δομής προβάλλονται με ευκολία οι πληροφορίες που ικανοποιούν τις ανάγκες των επισκεπτών και τους επιτρέπουν να ανακαλύψουν καινούριες δυνατότητες, αυτές που τους προσφέρετε.

ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ WEBSITE ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Τα στάδια της ανακατασκευής μίας ιστοσελίδας

Κάντε την έκπληξη στην διαδικτυακή αγορά με την καινοτομία στην αισθητική και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας.
Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό, ευχάριστο, ενδιαφέρον, κατανοητό και ταχύτατο περιβάλλον για το χρήστη σας.

01.

Ανάλυση Αναγκών

Ξεκινάμε με στόχο την πλήρη κατανόηση και ανάλυση των αναγκών και των στόχων της επιχείρησής σας για να επιτύχουμε μια δημιουργική συνεργασία.

02.

Σχεδιασμός

Η ανανέωση της ιστοσελίδας διαμορφώνεται και αναπτύσσεται με βάση τις παραπάνω αρχές (design, τεχνολογία, λειτουργικότητα) σε συνάρτηση με τις προδιαγραφές της επιχείρησης.

03.

Παράδοση

Τελικός έλεγχος & διαμόρφωση της ιστοσελίδας σε επικοινωνία με εσάς. Εκπαίδευση στο σύστημα διαχείρισης  & παράδοση της ιστοσελίδας.

04.

Βελτιστοποίηση

Το ότι ολοκληρώθηκε η ιστοσελίδα μας δε σημαίνει ότι η δουλειά μας σταματά. Η Phoenix lab αναλαμβάνει την Βελτιστοποίηση της σελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Διάφορες κατασκευές ιστοσελίδας

Δείτε εταιρείες που  μας εμπιστεύτηκαν και προχωρήσαμε στην ανακατασκευή της ιστοσελίδας τους.

PHOEINIX LAB

Τι περιμένετε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ενημερωτικό ραντεβού.
Άμεσα ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Mας εμπιστεύτηκαν

Tην εταιρική τους εικόνα στο τομέα του Internet και και της έντυπης διαφήμισης.