Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ... ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Κατασκευή eshop

Διευρύνετε τις δυνατότητες της επιχείρησής σας ανοίγοντας την πόρτα σε μία τεράστια αγορά σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Μπείτε στην αγορά του internet, μια αγορά χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς που σας δίνει την ευκαιρία τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας να συναντήσουν το νέο αγοραστικό κοινό: οι συνήθειες των καταναλωτών έχουν αλλάξει, καλύψτε τις ανάγκες τους online.

Αισθητική στο design

Η σωστή αισθητική είναι συνώνυμο ποιότητας και μπορεί να αναδείξει την προσωπικότητα της εταιρείας σας και να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό με όλα όσα την καθιστούν ξεχωριστή.

Τεχνική Αρτιότητα

Η αισθητική διαμορφώνεται πάνω σε ένα ακέραιο «οικοδόμημα». Μια άρτια τεχνικά ιστοσελίδα είναι άμεσα προσβάσιμη πάντα και παντού: με ένα κλικ/ μηδενικό χρόνο αναμονής, ανά πάσα στιγμή από κάθε συσκευή επικοινωνίας, καθώς και μέσω άλλων πλατφόρμων – social media.

Λειτουργικότητα

Το τελικό στάδιο της επιτυχίας του eshop σας είναι ένα περιεχόμενο που συναντά τις προσδοκίες των επισκεπτών και τις διευρύνει: μια σωστή δομή, εύκολη στη χρήση για τους πελάτες σας, παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται και τους προσκαλεί να ανακαλύψουν νέες δυνατότητες, αυτές που τους προσφέρετε.

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ

Τα στάδια της κατασκευής ενός eshop

Το e-shop σας αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για την προβολή και την καταξίωση της επιχείρησής σας. Η βιτρίνα σας στο διαδίκτυο θα φέρει μεγιστοποίηση του πελατολογίου και των πωλήσεων σας. Το e-shop είναι πάντα ανοιχτό για τους καταναλωτές και η εξυπηρέτηση που τους παρέχει είναι υψηλής ποιότητας.

01.

Ανάλυση Αναγκών

Η συνεργασία μας μαζί σας ξεκινά από την επικοινωνία. Στόχος μας είναι η πλήρης κατανόηση και ανάλυση των αναγκών και των στόχων της κάθε επιχείρησης.

02.

Σχεδιασμός

Το περιεχόμενο του eshop διαμορφώνεται και αναπτύσσεται με βάση τις προδιαγραφές της επιχείρησης πάντα σε συνάρτηση με τις παραπάνω αρχές (design, τεχνολογία, λειτουργικότητα)

03.

Παράδοση

Τελικός έλεγχος & διαμόρφωση του eshop μετά από πιθανές αλλαγές σας. Εκπαίδευση στο σύστημα διαχείρισης  παραγγελιοληψίας & παράδοση του eshop.

04.

Βελτιστοποίηση

Το eshop μας ολοκληρώθηκε αλλά η δουλειά μας δεν τελειώνει εδώ. Συνεχίζουμε με την Βελτιστοποίηση της σελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Διάφορες κατασκευές eshop

Δείτε εταιρείες που  μας εμπιστεύτηκαν και προχωρήσαμε στην ανακατασκευή του eshop τους.

PHOEINIX LAB

Τι περιμένετε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ενημερωτικό ραντεβού.
Άμεσα ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Mας εμπιστεύτηκαν

Tην εταιρική τους εικόνα στο τομέα του Internet και και της έντυπης διαφήμισης.