ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ.... ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για την προβολή και την καταξίωση της επιχείρησής σας. Ανακαλύψτε τις ευκαιρίες που υπάρχουν στο internet για μεγιστοποίηση του πελατολογίου και των πωλήσεων σας, μέσω της προσβασιμότητας στους επισκέπτες και απλοποίηση της επικοινωνίας τους μαζί σας. Η Phoenix lab προσφέρει οικονομικές προτάσεις για μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο πάντα με ιστοσελίδες που ξεχωρίζουν και πετυχαίνουν το στόχο τους.

Αισθητική στο design

Η σωστή αισθητική είναι συνώνυμο ποιότητας και μπορεί να αναδεικνύει την προσωπικότητα της εταιρείας σας προσελκύοντας την προσοχή σε όλα όσα την καθιστούν ξεχωριστή.

Τεχνική Αρτιότητα

Η αισθητική διαμορφώνεται πάνω σε ένα ακέραιο «οικοδόμημα». Μια άρτια τεχνικά ιστοσελίδα είναι άμεσα προσβάσιμη πάντα και παντού: με ένα κλικ/ μηδενικό χρόνο αναμονής, ανά πάσα στιγμή από κάθε συσκευή επικοινωνίας, καθώς και μέσω άλλων πλατφόρμων – social media.

Λειτουργικότητα

Το τελικό στάδιο της επιτυχίας της ιστοσελίδας σας είναι ένα περιεχόμενο που συναντά τις προσδοκίες των επισκεπτών και τις διευρύνει: μέσω μιας σωστής δομής προβάλλονται με ευκολία οι πληροφορίες που ικανοποιούν τις ανάγκες των επισκεπτών και τους επιτρέπουν να ανακαλύψουν καινούριες δυνατότητες, αυτές που τους προσφέρετε.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ

Τα στάδια της κατασκευής μίας ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας είναι η βιτρίνα σας στο διαδίκτυο. Η πρώτη εντύπωση του επισκέπτη είναι και η σημαντικότερη ευκαιρία να τον κερδίσετε. Μια σύγχρονη και προσεγμένη ιστοσελίδα χτίζει την εικόνα τόσο για το διαδικτυακό όσο και για το φυσικό σας κατάστημα μεταφέροντας τα κατάλληλα μηνύματα που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη για τις υπηρεσίες σας.
Είναι μια δημιουργική επένδυση που αξιοποιεί τις σύγχρονες τάσεις ώστε το αρχικό κόστος να μεταφράζεται σε κύρος, αισθητική και πολλαπλά οικονομικά οφέλη.

01.

Ανάλυση Αναγκών

Η βάση της συνεργασίας ξεκινά από την επικοινωνία με στόχο την πλήρη κατανόηση και ανάλυση των αναγκών και των στόχων της κάθε επιχείρησης.

02.

Σχεδιασμός

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας διαμορφώνεται και αναπτύσσεται με βάση τις παραπάνω αρχές (design, τεχνολογία, λειτουργικότητα) σε συνάρτηση με τις προδιαγραφές της επιχείρησης.

03.

Παράδοση

Τελικός έλεγχος & διαμόρφωση της ιστοσελίδας μετά από πιθανές αλλαγές σας. Εκπαίδευση στο σύστημα διαχείρισης  & παράδοση της ιστοσελίδας.

04.

Βελτιστοποίηση

Η ιστοσελίδα μας ολοκληρώθηκε αλλά η δουλειά μας δεν τελειώνει εδώ. Η Phoenix lab αναλαμβάνει την Βελτιστοποίηση της σελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Διάφορες κατασκευές ιστοσελίδων

Δείτε εταιρείες που  μας εμπιστεύτηκαν και προχωρήσαμε στην ανακατασκευή του eshop τους.

PHOEINIX LAB

Τι περιμένετε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ενημερωτικό ραντεβού.
Άμεσα ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Mας εμπιστεύτηκαν

Tην εταιρική τους εικόνα στο τομέα του Internet και και της έντυπης διαφήμισης.